جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

لزوم كمك دولت و بانك مركزى برای تامین واگن متروی تهران

لزوم كمك دولت و بانك مركزى برای تامین واگن متروی تهران چمران گفت:وضعیت در تامین واگن مناسب نیست و باید با همکاری دولت و بانک مرکزی اقدامات لازم انجام شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۱۵ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 06
کد خبر: ۱۶۲۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رییس شورای شهر تهران در حاشیه یکصد و دوازدهمین جلسه علنی شورا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مناسب‌سازی باید پیش از آغاز یک پروژه مورد بررسی قرار بگیرد و بخشی از پروژه باشد. در گذشته چنین چیزی نداشتیم و سال۱۳۸۴ مصوبه شورای شهر تهران برای اولین بار در این زمینه ابلاغ و برنامه‌هایی نیز اجرا شد.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تعداد زیادی از ساختمان ها مناسب سازی نشده بود، یادآور شد: با توجه به این موضوع، ساختمان‌ها باید پس از اجرا مناسب سازی می شد؛ هرجا تعمیر و بازسازی می شود مناسب سازی نیز همزمان صورت میگیرد. کل خیابان ولیعصر در دوره سوم مدیریت شهری مناسب سازی شد که البته ایرادات آن نیز باید برطرف شود.

 

وی با اشاره به تامین وسایل حمل و نقل عمومی برای معلولان‌، تصریح کرد: برای سرویس مدارس معلولان فکر شده بود و پس از مدتی تعطیلی، قرار شده مجددا راه اندازی شود. اتوبوس‌ها نیز عموما دارای رمپی هستند که مناسب معلولان باشد.

 

رییس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مترو نیاز به آسانسور دارد، تاکید کرد: ممکن است نصب آسانسور در تمام ایستگاه هاعملیاتی نشود اما در ایستگاه های بزرگ باید انجام شود. برای مثال ایستگاه تجریش ۸۰ متر عمق دارد و تردد در آن برای ابراد عادی نیز تنها با آسانسور و پله برقی میسر است. در ایستگاه های کوچک شاید نتوان در حال حاضر آسانسور نصب کرد اما اجرای برنامهها در این زمینه برای معلولان در دستور کار است.

 

چمران با بیان اینکه در درجه اول باید به فکر تامین واگن بود که افراد عادی و معلول بتوانند از آن استفاده کنند، یادآور شد: وضعی تدر تامین واگن مناسب نیست و باید با همکاری دولت و بانک مرکزی اقدامات لازم انجام شود؛ هوز قرارداد با چین به اتمام نرسیده که جای گلایه دارد. این قرارداد هنوز عملیاتی نشده و در صورت عملیاتی شدن یک سال و نیم زمان خواهد برد تا واگن‌ها وارد چرخه شوند.

 

وی افزود: شهرداری آمادگی برای پیش پرداخت دارد که یا پرداخت کرده و یا خواهد کرد و مشکلی در این زمینه نیست و دولت باید اقدامکند اما این قرارداد درگیر روند اداری است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده